לןגן

צלי עגל

מאת: תרצה פינקוס, פורסם: 31/07/2016 | 18:14
צלי עגל

תקציר המתכון: צלי בתנור טעים וקל להכנה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להניח את נתח הבשר בתבנית לצפות את הנתח בחרדל מכל הכיוונים

  2. להניח מעל את השום המלח והפלפל שחור להניח בצדדים ומעל את ענפי הרוזמרין

  3. לכסות את התבנית בנייר כסף

  4. לאפות עשרים דקות על מאתיים עשרים מעלות . ואז להנמיך את המעלות למאה שישים להסיר את נייר הכסף ולאפות את זה עוד כשעה