אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

4,086
צפיות

בצק פילו ממולא בצורת פרח

המתכון של
בצק פילו ממולא בצורת פרח

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חבילת עלי פילו
  • רבע קילו בשר טחון/פרגית/חזה עוף טחון
  • בצל גדול קצוץ
  • מלח
  • פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    משמנים עלי פילו, מגלגלים על מקל עגול ומכווצים משתי הכיוונים, למשוך מהמקל להוצאת הבצק, לסגור עם קיסם ולהניח בצד בתבנית עם נייר אפייה.


  • 2

    מטגנים בצל גדול קצוץ עד להשחמה, מוסיפים רבע קילו בשר טחון אדום (אפשר חזה עוף טחון) ופרגית, פותחים עם מזלג, מוסיפים מלח, פלפל שחור ומבשלים כ-10 דקות עד לבישול מלא.


  • 3

    ממלאים באמצע הפרח ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להשחמת הבצק.


1

משמנים עלי פילו, מגלגלים על מקל עגול ומכווצים משתי הכיוונים, למשוך מהמקל להוצאת הבצק, לסגור עם קיסם ולהניח בצד בתבנית עם נייר אפייה.


2

מטגנים בצל גדול קצוץ עד להשחמה, מוסיפים רבע קילו בשר טחון אדום (אפשר חזה עוף טחון) ופרגית, פותחים עם מזלג, מוסיפים מלח, פלפל שחור ומבשלים כ-10 דקות עד לבישול מלא.


3

ממלאים באמצע הפרח ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להשחמת הבצק.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים