לןגן

בצק פילו ממולא בצורת פרח

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 05/07/2016 | 09:20
בצק פילו ממולא בצורת פרח

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משמנים עלי פילו, מגלגלים על מקל עגול ומכווצים משתי הכיוונים, למשוך מהמקל להוצאת הבצק, לסגור עם קיסם ולהניח בצד בתבנית עם נייר אפייה

  2. מטגנים בצל גדול קצוץ עד להשחמה, מוסיפים רבע קילו בשר טחון אדום (אפשר חזה עוף טחון) ופרגית, פותחים עם מזלג, מוסיפים מלח, פלפל שחור ומבשלים כ-10 דקות עד לבישול מלא

  3. ממלאים באמצע הפרח ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להשחמת הבצק