הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקוצצים בסלייסר 1 בצל גדול ו-4 שיני שום, מתבלים עם כפית מלח, כפית בהרט, חצי כפית כורכום וחצי כפית פלפל שחור ומערבבים היטב עם הבשר.
לוקחים סיר עם מעט שמן ושמים בצל, גמבה אדומה, צהובה, ירוקה ו-2 עלי סלרי חתוכים לרצועות.
מוסיפים כף פפריקה מתוקה ומבשלים.
ממלאים את ראשי הארטישוק לאחר ששטפנו והמלחנו מעט (לסחוט לפני המילוי).
לאחר 5 דקות להוסיף כוס מים לסיר, לאחר שרותח מוסיפים את ראשי הארטישוק ומבשלים כשעה - שעה וחצי על אש נמוכה.