לןגן

ארטישוק ממולא

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 17/06/2016 | 13:53
ארטישוק ממולא

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לבישול

אופן הכנה

  1. קוצצים בסלייסר 1 בצל גדול ו-4 שיני שום, מתבלים עם כפית מלח, כפית בהרט, חצי כפית כורכום וחצי כפית פלפל שחור ומערבבים היטב עם הבשר

  2. לוקחים סיר עם מעט שמן ושמים בצל, גמבה אדומה, צהובה, ירוקה ו-2 עלי סלרי חתוכים לרצועות

  3. מוסיפים כף פפריקה מתוקה ומבשלים

  4. ממלאים את ראשי הארטישוק לאחר ששטפנו והמלחנו מעט (לסחוט לפני המילוי)

  5. לאחר 5 דקות להוסיף כוס מים לסיר, לאחר שרותח מוסיפים את ראשי הארטישוק ומבשלים כשעה - שעה וחצי על אש נמוכה