קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
קוצצים בסלייסר 1 בצל גדול ו-4 שיני שום, מתבלים עם כפית מלח, כפית בהרט, חצי כפית כורכום וחצי כפית פלפל שחור ומערבבים היטב עם הבשר
לוקחים סיר עם מעט שמן ושמים בצל, גמבה אדומה, צהובה, ירוקה ו-2 עלי סלרי חתוכים לרצועות
מוסיפים כף פפריקה מתוקה ומבשלים
ממלאים את ראשי הארטישוק לאחר ששטפנו והמלחנו מעט (לסחוט לפני המילוי)
לאחר 5 דקות להוסיף כוס מים לסיר, לאחר שרותח מוסיפים את ראשי הארטישוק ומבשלים כשעה - שעה וחצי על אש נמוכה