הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהחצילים ממולאים בבשר בקר עם רוטב עגבניות ושום חריף מעדן יפהפה!! Yummyyyyyy
לרוטב העבניות: בסיר בינוני להוסיף את כל המצרכים ולבשל על אש בינונית עם ערבוב מתמיד עד לקבלת רוטב ריבתי ומבריק ( תוך כדי הבישול למעוך את העגבניות מעט).
חציל גדול וארוך ולא שמן מידי חתוך לרצועות ארוכות בעובי של 4 ממ 3 סמ רוחב לזרות עליהם מלח עבה לשעה לחמם תנור על חום גבוה לשמן תבנית ולסדר את החצילים בשורות ( לא להניח אחד על השני) לטפטף שמן זית מעל ופלפל שחור לאפות כרבע שעה או עד שהחציל מתגמש לא לאפות יותר מידי כי החציל יתפורר ולא תוכלו לעטוף את המילוי..
בקעריות אישיות חסינות מחום לשמן ולסדר את החצילים בצורת איקס להמשיך להוסיף רצועות עד שכל הקערית מרופדת בחציל **** ראו תמונה.
בקערה נפרדת להוסיף בשר טחון, ביצים את כל התבלינים , פירורי הלחם והכוסברה במעבד מזון לטחון את השום, בצל והתפוח אדמה למחית ולהוסיף לקערת הבשר לערבב בעדינות במלי למעוך את הבשר הטחון יותר מידי לסיים עם הוספת השמן בשלב זה למלא את משטח החצילים עד למעלה ולסגור את הקצוות *** ראו תמונה.
להכניס לתנור על חום גבוה בתוך תבנית לכחצי שעה עד ארבעים דקות להוציא מהתנור ולתת לנוח חמש דקות בעזרת מגבת מטבח להחזיק את הקערית ובעדינות להפוך על צלחת הגשה אישית להוסיף מסביב את הרוטב ולהגיש חם.
אופציה: אפשר להגיש עם פסטת ליגואיני וזה נהדר וטעים בהצלחה ובתיאבון.