אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

7,137
צפיות

קניידלך ממולא בבשר כשר לפסח

המתכון של
קניידלך ממולא בבשר כשר לפסח

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לקניידלך
  • פלפל שחור
  • אבקת מרק עוף
  • 2 כוסות קמח
  • ביצה
  • 2 כוסות מים בערך
  • מלח
  • למילוי
  • מעט בהרט
  • 3 בצלים קצוצים
  • חצי קילו בשר טחון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אבקת מרק עוף
  • לבישול
  • מרק עוף או ירקות
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים את חומרי הקניידלך לבצק (להוסיף את המים לאט, מוסיפים רק עד שהבצק נוח לעיבוד) ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.


  • 2

    מזהיבים את הבצלים בשמן ומוסיפים את הבשר ומתבלים.


  • 3

    מזהיבים עד שהבשר משנה את ציבעו.


  • 4

    מצננים את המילוי, מכינים עיגולים מהבצק, ממלאים וסוגרים.


  • 5

    מכינים מרק עוף או ירקות. לקראת סוף בישול המרק, מוסיפים את הקניידלך למשך 10 דקות. לאחר מכן מוציאים אותם.


1

מערבבים את חומרי הקניידלך לבצק (להוסיף את המים לאט, מוסיפים רק עד שהבצק נוח לעיבוד) ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.


2

מזהיבים את הבצלים בשמן ומוסיפים את הבשר ומתבלים.


3

מזהיבים עד שהבשר משנה את ציבעו.


4

מצננים את המילוי, מכינים עיגולים מהבצק, ממלאים וסוגרים.


5

מכינים מרק עוף או ירקות. לקראת סוף בישול המרק, מוסיפים את הקניידלך למשך 10 דקות. לאחר מכן מוציאים אותם.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים