לןגן

קניידלך ממולא בבשר כשר לפסח

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 06/06/2016 | 18:52
קניידלך ממולא בבשר כשר לפסח

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקניידלך

למילוי

לבישול

אופן הכנה

  1. מערבבים את חומרי הקניידלך לבצק (להוסיף את המים לאט, מוסיפים רק עד שהבצק נוח לעיבוד) ומכניסים למקרר למשך חצי שעה

  2. מזהיבים את הבצלים בשמן ומוסיפים את הבשר ומתבלים

  3. מזהיבים עד שהבשר משנה את ציבעו

  4. מצננים את המילוי, מכינים עיגולים מהבצק, ממלאים וסוגרים

  5. מכינים מרק עוף או ירקות. לקראת סוף בישול המרק, מוסיפים את הקניידלך למשך 10 דקות. לאחר מכן מוציאים אותם