אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

5,954
צפיות

מוח מרוקאי

המתכון של
מוח מרוקאי

בשר משובח ומבושל חריף. נאכל בעיקר בחגים.

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 ק'ג מוח
  • 6 שום
  • 6 פלפל יבש חריף
  • חבילה כוסברה
אופן ההכנה
  • 1

    מרתיחים המוח במעט חומץ ל7 ד', מורידים מהלהבה, מנקים הקרום המיותר שמעל המוח.ושוטפים במים קרים מאוד. ניגשים לבשל אותו.


  • 2

    שמים בסיר שטוח: פלפלים יבשים, שום ומטגנים קלות. את המוח הפרוס יש להוסיף מעל . לבשל כ-10 דקות ולהוסיף תבלינים: מלח, פלפל לבן, כמון, פפריקה , כורכום ומעט מרק עוף. מעל חבילת כוסברה קצוצה ושטופה. להמשיך לבשל בערך עוד 10 ד'. כשנשאר מעט רוטב סמיך , מכבים..


1

מרתיחים המוח במעט חומץ ל7 ד', מורידים מהלהבה, מנקים הקרום המיותר שמעל המוח.ושוטפים במים קרים מאוד. ניגשים לבשל אותו.


2

שמים בסיר שטוח: פלפלים יבשים, שום ומטגנים קלות. את המוח הפרוס יש להוסיף מעל . לבשל כ-10 דקות ולהוסיף תבלינים: מלח, פלפל לבן, כמון, פפריקה , כורכום ומעט מרק עוף. מעל חבילת כוסברה קצוצה ושטופה. להמשיך לבשל בערך עוד 10 ד'. כשנשאר מעט רוטב סמיך , מכבים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים