תקציר המתכון: בשר משובח ומבושל חריף. נאכל בעיקר בחגים.
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
מרתיחים המוח במעט חומץ ל7 ד', מורידים מהלהבה, מנקים הקרום המיותר שמעל המוח.ושוטפים במים קרים מאוד. ניגשים לבשל אותו
שמים בסיר שטוח: פלפלים יבשים, שום ומטגנים קלות. את המוח הפרוס יש להוסיף מעל . לבשל כ-10 דקות ולהוסיף תבלינים: מלח, פלפל לבן, כמון, פפריקה , כורכום ומעט מרק עוף. מעל חבילת כוסברה קצוצה ושטופה. להמשיך לבשל בערך עוד 10 ד'. כשנשאר מעט רוטב סמיך , מכבים.