לןגן

מוח מרוקאי

מאת: Rachel Zagoori Deri, פורסם: 23/05/2016 | 19:09
מוח מרוקאי

תקציר המתכון: בשר משובח ומבושל חריף. נאכל בעיקר בחגים.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים המוח במעט חומץ ל7 ד', מורידים מהלהבה, מנקים הקרום המיותר שמעל המוח.ושוטפים במים קרים מאוד. ניגשים לבשל אותו

  2. שמים בסיר שטוח: פלפלים יבשים, שום ומטגנים קלות. את המוח הפרוס יש להוסיף מעל . לבשל כ-10 דקות ולהוסיף תבלינים: מלח, פלפל לבן, כמון, פפריקה , כורכום ומעט מרק עוף. מעל חבילת כוסברה קצוצה ושטופה. להמשיך לבשל בערך עוד 10 ד'. כשנשאר מעט רוטב סמיך , מכבים.