מבשלים את הבשר בסיר לחץ עם קורט מלח, קורט פלפל שחור ועלי הדפנה למשך כשעה וחצי. אם אין לכם סיר לחץ, משך הבישול יהיה ארוך יותר, אני הייתי ממליצה לבשל 3 שעות לפחות ללא סיר לחץ, ולהוסיף מים לסיר במידת הצורך..
2
לאחר שהבשר בושל יש לצננו ולהכניסו למקרר למשך כשעה, שיתקרר טוב, כך יהיה קל יותר לחתוך אותו לפרוסות יפות..
3
הכנת הרוטב: מטגנים בצל עם מעט שמן עד להזהבה קלה, מוסיפים שום כתוש ומערבבים. מוסיפים את רוטב הסויה, הדבש ושאר התיבול, מערבבים ומוסיפים את המים. מערבבים שוב ומביאים לרתיחה..
4
מוצאים את הבשר מהמקרר לאחכר שעברה לפחות שעה, חותכים לפרוסות דקות ומניחים בסיר על הרוטב, מבשלים עוד כ-15 דקות לספיגת נוזלים של הבשר מן הרוטב. מפזרים בצל ירוק פרוס מעל פרוסות הבשר ומגישים, חם וטעים!!.
1
מבשלים את הבשר בסיר לחץ עם קורט מלח, קורט פלפל שחור ועלי הדפנה למשך כשעה וחצי. אם אין לכם סיר לחץ, משך הבישול יהיה ארוך יותר, אני הייתי ממליצה לבשל 3 שעות לפחות ללא סיר לחץ, ולהוסיף מים לסיר במידת הצורך..
2
לאחר שהבשר בושל יש לצננו ולהכניסו למקרר למשך כשעה, שיתקרר טוב, כך יהיה קל יותר לחתוך אותו לפרוסות יפות..
3
הכנת הרוטב: מטגנים בצל עם מעט שמן עד להזהבה קלה, מוסיפים שום כתוש ומערבבים. מוסיפים את רוטב הסויה, הדבש ושאר התיבול, מערבבים ומוסיפים את המים. מערבבים שוב ומביאים לרתיחה..
4
מוצאים את הבשר מהמקרר לאחכר שעברה לפחות שעה, חותכים לפרוסות דקות ומניחים בסיר על הרוטב, מבשלים עוד כ-15 דקות לספיגת נוזלים של הבשר מן הרוטב. מפזרים בצל ירוק פרוס מעל פרוסות הבשר ומגישים, חם וטעים!!.