לקחת את הבשר ולבשל אותו עם מים שעה .ואח"כ לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף את קוביות הבשר, את העגבנייה והרסק והפטרוזליה היבשה ולערבב להוסיף את התבלינים והמים ולבשל שעה על אש נמוכה. להוסיף את התפוח אדמה והשועיעית ולבשל בין חצי שעה לשעה.לטעום ולתקן תיבול לפזר כוסברה ופטרוזליה ..ובתיאבון..
1
לקחת את הבשר ולבשל אותו עם מים שעה .ואח"כ לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף את קוביות הבשר, את העגבנייה והרסק והפטרוזליה היבשה ולערבב להוסיף את התבלינים והמים ולבשל שעה על אש נמוכה. להוסיף את התפוח אדמה והשועיעית ולבשל בין חצי שעה לשעה.לטעום ולתקן תיבול לפזר כוסברה ופטרוזליה ..ובתיאבון..