לןגן

מרק בשר

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 23/12/2015 | 08:48
מרק בשר

תקציר המתכון: מרק טעים ביותר

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת את הבשר ולבשל אותו עם מים שעה .ואח"כ לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף את קוביות הבשר, את העגבנייה והרסק והפטרוזליה היבשה ולערבב להוסיף את התבלינים והמים ולבשל שעה על אש נמוכה. להוסיף את התפוח אדמה והשועיעית ולבשל בין חצי שעה לשעה.לטעום ולתקן תיבול לפזר כוסברה ופטרוזליה ..ובתיאבון.