מרק בשר
מאת: אורטל עמרם , פורסם: 23/12/2015 | 08:48
תקציר המתכון:
מרק טעים ביותר
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 8,
זמן הכנה: 2 שעות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
1 כפית סוכר
-
2 כף חוואג
-
1 יחידה עגבניה מגורדת
-
1 יחידה רסק עגבניות קטן
-
5 יחידה תפוח אדמה חתוך לרבעים( או 7 קטנים)
-
1 יחידה בצל חתוך לקוביות
-
1 יחידה שעועית בקופסא
-
חצי קילוגרם בשר בקר ( כתף)
-
9 כוס מים רותחים
-
1 כפית כמון
-
1 כף פפריקה מתוקה בשמן
-
רבע כפית פלפל שחור
-
1 וחצי כפית מלח
-
רבע צרור פטרוזליה וכוסברה קצוצים
-
1 כף מרק עוף
-
5 כף שמן
-
1 כפית פזרוזליה יבשה
אופן הכנה
-
לקחת את הבשר ולבשל אותו עם מים שעה .ואח"כ לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף את קוביות הבשר, את העגבנייה והרסק והפטרוזליה היבשה ולערבב להוסיף את התבלינים והמים ולבשל שעה על אש נמוכה. להוסיף את התפוח אדמה והשועיעית ולבשל בין חצי שעה לשעה.לטעום ולתקן תיבול לפזר כוסברה ופטרוזליה ..ובתיאבון.