בסיר לחץ מבשלים את הבשר עם עלי הדפנה וקצת מלח, במשך שעה וחצי..
2
מצננים את הבשר. כדאי להניח לילה שלם במקרר. למי שממהר אפשר להכניס את הבשר למקפיא ל-20 דקות, אך רק לאחר שהתקרר מעט מחוץ לסיר..
3
מכינים את הרוטב:
משתמשים במיצי הבשר בהם הבשר התבשל. לוקחים 3 כוסות ממיצי הבשר ושמים בתוך סיר, מרתיחים. את 2 כפות הקמח מערבבים בתוך כוס מים רגילים עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים. מוסיפים את הבלילה למיץ הרותח ומערבבים היטב. את אבקת הרוטב של אוסם מערבבים עם 2 כוסות מים רגילים ומוסיפים גם כן לסיר עם המיץ. מערבבים, מוסיפים תבלינים ומבשלים כמה דקות עד שהרוטב מסמיך..
4
מוציאים את הבשר מהמקרר/מקפיא ופורסים לפרוסות דקות.
מוסיפים לסיר הרוטב, מבשלים את הבשר יחד עם הרוטב עוד 2 דקות ומגישים..
1
בסיר לחץ מבשלים את הבשר עם עלי הדפנה וקצת מלח, במשך שעה וחצי..
2
מצננים את הבשר. כדאי להניח לילה שלם במקרר. למי שממהר אפשר להכניס את הבשר למקפיא ל-20 דקות, אך רק לאחר שהתקרר מעט מחוץ לסיר..
3
מכינים את הרוטב:
משתמשים במיצי הבשר בהם הבשר התבשל. לוקחים 3 כוסות ממיצי הבשר ושמים בתוך סיר, מרתיחים. את 2 כפות הקמח מערבבים בתוך כוס מים רגילים עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים. מוסיפים את הבלילה למיץ הרותח ומערבבים היטב. את אבקת הרוטב של אוסם מערבבים עם 2 כוסות מים רגילים ומוסיפים גם כן לסיר עם המיץ. מערבבים, מוסיפים תבלינים ומבשלים כמה דקות עד שהרוטב מסמיך..
4
מוציאים את הבשר מהמקרר/מקפיא ופורסים לפרוסות דקות.
מוסיפים לסיר הרוטב, מבשלים את הבשר יחד עם הרוטב עוד 2 דקות ומגישים..