- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
תבלינים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
רסק עגבניות / עגבניות מרוסקות
אופן ההכנה
-
1
חותכים לעיגולים את החצילים / תפוח אדמה .
-
2
מטבלים את הבשר טחון בתבלינים שרשמתי .
-
3
חותכים בצל 1 לקצוץ ופטרוזיליה .
-
4
מערבבים הכל עם מעט מים ושמן .
-
5
ממאלים את המפרום .
-
6
טובלים בקמח ואז בביציה .
-
7
לטגן משני הצדדים .
-
8
לבנתיים להכין רוטב .
-
9
לחתוך בצל לקטן ולטגן .
-
10
להוסיף את כל התבלינים ששמנו בבשר .
-
11
להוסיף עגבניות מרוסקות /רסק עגבניות .
-
12
להוסיף 3 כוסות מים .
-
13
ברגע שטיגנו הכל להוסיף את המפרום לרטוב .
-
14
לבשל על אש נמוכה .
-
15
במשך 40 דקות .
-
16
להכין בצד אורז / קוסקוס .
-
17
ובתאבון .
1
חותכים לעיגולים את החצילים / תפוח אדמה .
2
מטבלים את הבשר טחון בתבלינים שרשמתי .
3
חותכים בצל 1 לקצוץ ופטרוזיליה .
4
מערבבים הכל עם מעט מים ושמן .
5
ממאלים את המפרום .
6
טובלים בקמח ואז בביציה .
7
לטגן משני הצדדים .
8
לבנתיים להכין רוטב .
9
לחתוך בצל לקטן ולטגן .
10
להוסיף את כל התבלינים ששמנו בבשר .
11
להוסיף עגבניות מרוסקות /רסק עגבניות .
12
להוסיף 3 כוסות מים .
13
ברגע שטיגנו הכל להוסיף את המפרום לרטוב .
14
לבשל על אש נמוכה .
15
במשך 40 דקות .
16
להכין בצד אורז / קוסקוס .
17
ובתאבון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים