לןגן

מפרום חצילים /תפוח אדמה

מאת: טלי נחשונוב סבח, פורסם: 16/09/2025 | 20:06
מפרום חצילים /תפוח אדמה

תקציר המתכון: מפרום חצילים / תפוח אדמה נדיר

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. חותכים לעיגולים את החצילים / תפוח אדמה

  2. מטבלים את הבשר טחון בתבלינים שרשמתי

  3. חותכים בצל 1 לקצוץ ופטרוזיליה

  4. מערבבים הכל עם מעט מים ושמן

  5. ממאלים את המפרום

  6. טובלים בקמח ואז בביציה

  7. לטגן משני הצדדים

  8. לבנתיים להכין רוטב

  9. לחתוך בצל לקטן ולטגן

  10. להוסיף את כל התבלינים ששמנו בבשר

  11. להוסיף עגבניות מרוסקות /רסק עגבניות

  12. להוסיף 3 כוסות מים

  13. ברגע שטיגנו הכל להוסיף את המפרום לרטוב

  14. לבשל על אש נמוכה

  15. במשך 40 דקות

  16. להכין בצד אורז / קוסקוס

  17. ובתאבון