אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

669
צפיות

אסאדו מפורק עם בירה מעדן

המתכון של
אסאדו מפורק עם בירה מעדן

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • *אסאדו במעשנה / בתנור עם בירה מעדן*
  • ½2 ק"ג נתח אסאדו עם עצם
  • 1 בקבוק בירה כהה אני השתמשתי בבירה קסטיל רובוס
  • ¼ כוס שמן זית
  • ¼ כוס דבש
  • גרדת לימון מחצי לימון
  • 3 כפות מיץ לימון
  • עלי טימין מ- 5 גבעולים ללא הגבעול
  • 1 כף חרדל דיז’ון
  • 5 שיני שום כתושות
  • ½-1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים את כל מרכיבי המרינדה.


  • 2

    שמים את נתח האסאדו בשקית שופכים פנימה את המרינדה וסוגרים היטב .


  • 3

    מנערים את השקית שכל הרוטב יגע בנתח .


  • 4

    מכניסים למקרר ל-3 שעות רצוי לילה שלם.


  • 5

    מידי פעם הופכים את השקית.


  • 6

    אחרי לילה שלם .


  • 7

    מעבירים את הנתח עם מחצית מהרוטב לנייר אפיה עוטפים טוב טוב וסוגרים עם נייר כסף .


  • 8

    מכניסים למעשנה או לתנור שחומם מראש על 160° בין 4-8 שעות תלוי בגודל הנתח .


  • 9

    אחרי שעה וחצי מסירים כיסוי .


  • 10

    ומידי פעם מברישים במרינדה שהשארנו בצד הנתח מוכן שהבשר מתפרק בקלות .


  • 11

    באהבה נועם זיגדון .


1

מערבבים את כל מרכיבי המרינדה.


2

שמים את נתח האסאדו בשקית שופכים פנימה את המרינדה וסוגרים היטב .


3

מנערים את השקית שכל הרוטב יגע בנתח .


4

מכניסים למקרר ל-3 שעות רצוי לילה שלם.


5

מידי פעם הופכים את השקית.


6

אחרי לילה שלם .


7

מעבירים את הנתח עם מחצית מהרוטב לנייר אפיה עוטפים טוב טוב וסוגרים עם נייר כסף .


8

מכניסים למעשנה או לתנור שחומם מראש על 160° בין 4-8 שעות תלוי בגודל הנתח .


9

אחרי שעה וחצי מסירים כיסוי .


10

ומידי פעם מברישים במרינדה שהשארנו בצד הנתח מוכן שהבשר מתפרק בקלות .


11

באהבה נועם זיגדון .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים