- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
*אסאדו במעשנה / בתנור עם בירה מעדן*
-
-
1 בקבוק בירה כהה אני השתמשתי בבירה קסטיל רובוס
-
-
-
-
-
עלי טימין מ- 5 גבעולים ללא הגבעול
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מערבבים את כל מרכיבי המרינדה.
-
2
שמים את נתח האסאדו בשקית שופכים פנימה את המרינדה וסוגרים היטב .
-
3
מנערים את השקית שכל הרוטב יגע בנתח .
-
4
מכניסים למקרר ל-3 שעות רצוי לילה שלם.
-
5
מידי פעם הופכים את השקית.
-
6
אחרי לילה שלם .
-
7
מעבירים את הנתח עם מחצית מהרוטב לנייר אפיה עוטפים טוב טוב וסוגרים עם נייר כסף .
-
8
מכניסים למעשנה או לתנור שחומם מראש על 160° בין 4-8 שעות תלוי בגודל הנתח .
-
9
אחרי שעה וחצי מסירים כיסוי .
-
10
ומידי פעם מברישים במרינדה שהשארנו בצד הנתח מוכן שהבשר מתפרק בקלות .
-
11
באהבה נועם זיגדון .
1
מערבבים את כל מרכיבי המרינדה.
2
שמים את נתח האסאדו בשקית שופכים פנימה את המרינדה וסוגרים היטב .
3
מנערים את השקית שכל הרוטב יגע בנתח .
4
מכניסים למקרר ל-3 שעות רצוי לילה שלם.
5
מידי פעם הופכים את השקית.
6
אחרי לילה שלם .
7
מעבירים את הנתח עם מחצית מהרוטב לנייר אפיה עוטפים טוב טוב וסוגרים עם נייר כסף .
8
מכניסים למעשנה או לתנור שחומם מראש על 160° בין 4-8 שעות תלוי בגודל הנתח .
9
אחרי שעה וחצי מסירים כיסוי .
10
ומידי פעם מברישים במרינדה שהשארנו בצד הנתח מוכן שהבשר מתפרק בקלות .
11
באהבה נועם זיגדון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים