קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מערבבים את כל מרכיבי המרינדה
שמים את נתח האסאדו בשקית שופכים פנימה את המרינדה וסוגרים היטב
מנערים את השקית שכל הרוטב יגע בנתח
מכניסים למקרר ל-3 שעות רצוי לילה שלם
מידי פעם הופכים את השקית
אחרי לילה שלם
מעבירים את הנתח עם מחצית מהרוטב לנייר אפיה עוטפים טוב טוב וסוגרים עם נייר כסף
מכניסים למעשנה או לתנור שחומם מראש על 160° בין 4-8 שעות תלוי בגודל הנתח
אחרי שעה וחצי מסירים כיסוי
ומידי פעם מברישים במרינדה שהשארנו בצד הנתח מוכן שהבשר מתפרק בקלות
באהבה נועם זיגדון