- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 קילו גרם בשר 8 שריר הזרוע(אפשר מכול נתח שתיבחרו)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2 כוסות מהציר שבישלנו או מים
אופן ההכנה
-
1
לבשל את נתחי הבשר או בסיר לחץ או בבישול ארוך בגז.. לתבל מלח פלפל ומעט כרכום עד רכות הבשר..
-
2
בסיר נכניס את הנתחים המבושלים ממש..
-
3
נוסיף את האפונה.
-
4
נחלוט במים חמים את ראשי הארטישוק ונחצה אותם.
-
5
להוסיף לסיר את הראשים ונתבל.
-
6
נערבב מעט ונוסיף את הציר או המים לכיסוי.
-
7
נבשל בהתחלה בלהבה גבוהה שזה רותח להנמיך להבה עד ספיגת נוזלים,נשאיר מעט רוטב.ונגיש בהצלחה אורה🌹🌹🌹.
1
לבשל את נתחי הבשר או בסיר לחץ או בבישול ארוך בגז.. לתבל מלח פלפל ומעט כרכום עד רכות הבשר..
2
בסיר נכניס את הנתחים המבושלים ממש..
3
נוסיף את האפונה.
4
נחלוט במים חמים את ראשי הארטישוק ונחצה אותם.
5
להוסיף לסיר את הראשים ונתבל.
6
נערבב מעט ונוסיף את הציר או המים לכיסוי.
7
נבשל בהתחלה בלהבה גבוהה שזה רותח להנמיך להבה עד ספיגת נוזלים,נשאיר מעט רוטב.ונגיש בהצלחה אורה🌹🌹🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים