לןגן

בשר אפונה וארטישוק

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 08/02/2024 | 17:17
בשר אפונה וארטישוק

תקציר המתכון: מנת בית טעימהההה❤️

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את נתחי הבשר או בסיר לחץ או בבישול ארוך בגז.. לתבל מלח פלפל ומעט כרכום עד רכות הבשר.

  2. בסיר נכניס את הנתחים המבושלים ממש.

  3. נוסיף את האפונה

  4. נחלוט במים חמים את ראשי הארטישוק ונחצה אותם

  5. להוסיף לסיר את הראשים ונתבל

  6. נערבב מעט ונוסיף את הציר או המים לכיסוי

  7. נבשל בהתחלה בלהבה גבוהה שזה רותח להנמיך להבה עד ספיגת נוזלים,נשאיר מעט רוטב.ונגיש בהצלחה אורה🌹🌹🌹