- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
כ 2 ק"ג תפוחי אדמה חתוכים לריבועים
-
-
-
-
-
-
-
1-2 כפיות חרדל (אופציונלי 1 כף מיונז בנוסף)
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1. לנקות צלי בשר מספר 5.
-
2
2. לחתוך את הצלי לרצועות בעובי כ 2 ס"מ אך לא עד הסוף אלא עד שתיי שליש בערך.
-
3
3. לערבב את הסילאן, פלפל שחור, פפריקה, עלי דפנה, פלפל אנגלי, שמן זית, אבקת שום, מלח, חרדל, מיונז.
-
4
4. למרוח על הבשר ועל תפוחי אדמה.
-
5
5. לחמם תנור 150 מעלות ללא טורבו - שלוש שעות מכוסה בנייר אלומיניום.
-
6
6. לאחר 3 שעות להוציא ולבדוק, לחתוך חתיכה ולבדוק האם מוכן במידה ולא להוסיף עוד שעה ב 170 מעלות.
1
1. לנקות צלי בשר מספר 5.
2
2. לחתוך את הצלי לרצועות בעובי כ 2 ס"מ אך לא עד הסוף אלא עד שתיי שליש בערך.
3
3. לערבב את הסילאן, פלפל שחור, פפריקה, עלי דפנה, פלפל אנגלי, שמן זית, אבקת שום, מלח, חרדל, מיונז.
4
4. למרוח על הבשר ועל תפוחי אדמה.
5
5. לחמם תנור 150 מעלות ללא טורבו - שלוש שעות מכוסה בנייר אלומיניום.
6
6. לאחר 3 שעות להוציא ולבדוק, לחתוך חתיכה ולבדוק האם מוכן במידה ולא להוסיף עוד שעה ב 170 מעלות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים