אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,122
צפיות

פולקה לבנה עם תפוח אדמה בתנור

המתכון של
פולקה לבנה עם תפוח אדמה בתנור

לאחר המון ניסיונות לא מוצלחים, הצלחתי להגיע למתכון המושלם :)

  • קטגוריהבשר
  • כשרותלא כשר
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: לא כשר
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 ק"ג פולקה לבן
  • 1 כף מיונז
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כף סילאן
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית צ'ילי גרוס
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 2 שיני שום או 1/2 כפית אבקת שום
  • 1 בצל גדול חתוך לעיגולים
  • 8-10 תפוחי אדמה גדולים חתוך לקוביות או רצועות בעובי כ 2 ס"מ
אופן ההכנה
  • 1

    1. לנקות את הבשר ולחתוך לרצועות בעובי 2 מ"מ אך לא עד הסוף אלא רק עד אמצע הפולקה כמו בתמונה..


  • 2

    2. לערבב את כ המוצרים ביחד ולהבריש היטב את התפוח אדמה ופולקה..


  • 3

    3. לשים בקערה במקרר לשעה עד שעתיים עם ניילון נצמד מעל..


  • 4

    4. לחמם תנור לטורבו 170 מעלות.


  • 5

    5. יש לשקול את התבשיל.


  • 6

    6. לכל ק"ג משקל של תבשיל יש לאפות במשך 1 שעה בתנור. לדוגמא, במידה ושוקל 2 ק"ג אז שעתיים וכו'.


  • 7

    7. אפייה בטורבו 170 מעלות לפי משקל , בתבנית זכוכית מכוסה באלומיניום.בסיום ניתן להעלות טמפ' להוריד את הכיסוי אלומיניום ולהוסיף צלייה בטמפ' 220 מעלות למשך כ 5 דקות, לבדוק שלא יישרף בוודאי..


  • 8

    בתאבון :).


1

1. לנקות את הבשר ולחתוך לרצועות בעובי 2 מ"מ אך לא עד הסוף אלא רק עד אמצע הפולקה כמו בתמונה..


2

2. לערבב את כ המוצרים ביחד ולהבריש היטב את התפוח אדמה ופולקה..


3

3. לשים בקערה במקרר לשעה עד שעתיים עם ניילון נצמד מעל..


4

4. לחמם תנור לטורבו 170 מעלות.


5

5. יש לשקול את התבשיל.


6

6. לכל ק"ג משקל של תבשיל יש לאפות במשך 1 שעה בתנור. לדוגמא, במידה ושוקל 2 ק"ג אז שעתיים וכו'.


7

7. אפייה בטורבו 170 מעלות לפי משקל , בתבנית זכוכית מכוסה באלומיניום.בסיום ניתן להעלות טמפ' להוריד את הכיסוי אלומיניום ולהוסיף צלייה בטמפ' 220 מעלות למשך כ 5 דקות, לבדוק שלא יישרף בוודאי..


8

בתאבון :).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים