אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

154
צפיות

חמין לשבת

המתכון של
חמין לשבת

שבת גשומה וקרה? חמין !!!

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בשר בקר עם עצם לחמין
  • גרגירי חומוס
  • שעועית לבנה יבשה
  • שעועית אדומה יבשה
  • חיטה
  • שקית קוקיס
  • תפוא
  • ביצים קשות
  • בצל
  • שום
  • מלח
  • פלפל
  • כמון
  • דבש
אופן ההכנה
  • 1

    לילה לפני להשרות בקערות עם מים: כל קטנייה בנפרד, את השעועית, חומוס, חיטה.


  • 2

    שישי, להתחיל בבישול: לסגור את הבשר מכל כיוון בתוך סיר גדול, לאחר כרבע שעה לסנן ולשטוף את הקטניות ולשפוך לתוך הסיר עם הבשר.


  • 3

    להוסיף: 1 בצל בינוני שלם, 2 שיני שום,תפו"א קלופים וחתוכים לשניים, לתבל במעט מלח, פלפל, כמון, דבש.


  • 4

    לשטוף את החיטה ולשים בשקית קוקיס עם כוס וחצי מים, מעט שמן, מלח פלפל ופפריקה .


  • 5

    לקשור את השקית ולהניח בסיר, לעשות 3 חורים למעלה עם קיסם.


  • 6

    לבשל ולאחר כחצי שעה לכבות את הגז, .


  • 7

    להוסיף את הביצים קשות שבושלו לפני כן בסיר נפרד.


  • 8

    בלילה להכניס לתנור, אצלי 130 מעלות, עד הבוקר.


  • 9

    בהצלחה, יאמי.


1

לילה לפני להשרות בקערות עם מים: כל קטנייה בנפרד, את השעועית, חומוס, חיטה.


2

שישי, להתחיל בבישול: לסגור את הבשר מכל כיוון בתוך סיר גדול, לאחר כרבע שעה לסנן ולשטוף את הקטניות ולשפוך לתוך הסיר עם הבשר.


3

להוסיף: 1 בצל בינוני שלם, 2 שיני שום,תפו"א קלופים וחתוכים לשניים, לתבל במעט מלח, פלפל, כמון, דבש.


4

לשטוף את החיטה ולשים בשקית קוקיס עם כוס וחצי מים, מעט שמן, מלח פלפל ופפריקה .


5

לקשור את השקית ולהניח בסיר, לעשות 3 חורים למעלה עם קיסם.


6

לבשל ולאחר כחצי שעה לכבות את הגז, .


7

להוסיף את הביצים קשות שבושלו לפני כן בסיר נפרד.


8

בלילה להכניס לתנור, אצלי 130 מעלות, עד הבוקר.


9

בהצלחה, יאמי.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים