אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

315
צפיות

פיתות עראייס על האש

המתכון של
פיתות עראייס על האש

פיתות עראייס על האש ואין פעם שלא יבקשו ממני להביא אותם לכל אירוע משפחתי

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • באופן ההכנה
אופן ההכנה
  • 1

    פיתות טריות חצויות ל 2 ואז לחצות אותם ל 4.


  • 2

    במעבד מזון נקצוץ בצל חתוך לרבעים, 2 שיני שים צרור כוסברה וחצי כוס שמן זית.


  • 3

    נעביר לקערה בה שמנו קילו בשר טחון,נתבל בכפית פפריקה כף כמון,כפית שטוחה מלח, רבע כפית בהרט מעט פלפל גרוס ונעבד טוב טוב ..


  • 4

    כעת ניקח חופן ונהדק לפיתה .


  • 5

    בעל האש נתחיל בצד של הפיתה עד שתהיה קריספית ואז נפוך לכמה דקות לצד של הבשר .


1

פיתות טריות חצויות ל 2 ואז לחצות אותם ל 4.


2

במעבד מזון נקצוץ בצל חתוך לרבעים, 2 שיני שים צרור כוסברה וחצי כוס שמן זית.


3

נעביר לקערה בה שמנו קילו בשר טחון,נתבל בכפית פפריקה כף כמון,כפית שטוחה מלח, רבע כפית בהרט מעט פלפל גרוס ונעבד טוב טוב ..


4

כעת ניקח חופן ונהדק לפיתה .


5

בעל האש נתחיל בצד של הפיתה עד שתהיה קריספית ואז נפוך לכמה דקות לצד של הבשר .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים