תקציר המתכון: פיתות עראייס על האש ואין פעם שלא יבקשו ממני להביא אותם לכל אירוע משפחתי
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
פיתות טריות חצויות ל 2 ואז לחצות אותם ל 4
במעבד מזון נקצוץ בצל חתוך לרבעים, 2 שיני שים צרור כוסברה וחצי כוס שמן זית
נעביר לקערה בה שמנו קילו בשר טחון,נתבל בכפית פפריקה כף כמון,כפית שטוחה מלח, רבע כפית בהרט מעט פלפל גרוס ונעבד טוב טוב .
כעת ניקח חופן ונהדק לפיתה
בעל האש נתחיל בצד של הפיתה עד שתהיה קריספית ואז נפוך לכמה דקות לצד של הבשר