אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,983
צפיות

סירות תפוחי אדמה במילוי בשר

המתכון של
סירות תפוחי אדמה במילוי בשר

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • *סירות תפוחי אדמה במילוי בשר*
  • 5 תפוחי אדמה חצויים ומרוקנים מתוכן
  • למילוי בשר
  • 1 ק"ג בשר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 4 שיני שום כתוש
  • 1 ביצה
  • 3 כפות פירורי לחם
  • צרור כוזברה קצוצה
  • ½ כף תבלין לקציצות
  • ½ כף פפריקה מתוקה
  • ¼ כפית כורכום
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כף אבקת מרק
  • 1 כפית מלח
  • לערבב הכל יחד
  • *לרוטב*
  • שאריות תפוחי האדמה
  • מים לכיסוי הקציצות
  • ½-1 כפות רסק
  • כוזברה קצוצה
  • 1 פלפל חריף ירוק
  • 5 שיני שום פרוס
  • ¼ כוס שמן
  • ½ כף תבלין לקציצות
  • מעט אבקת מרק
  • כורכום
  • פלפל שחור
  • מלח
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את תפוחי האדמה עם השמן .


  • 2

    להוסיף את השום והפלפל .


  • 3

    להוסיף את הרסק ומעט מים .


  • 4

    לסדר את הסירות .


  • 5

    לתבל .


  • 6

    להוסיף מים עד גובה התפוחי האדמה .


  • 7

    לבשל 5 דקות .


  • 8

    להוסיף מים עד לכיסוי הבשר .


  • 9

    לפזר כוזברה קצוצה .


  • 10

    להביא לרתיחה .


  • 11

    לבשל כחצי שעה .


  • 12

    להסיר מכסה ולבשל עד לצימצום נוזלים .


  • 13

    באהבה נועם זיגדון 💞.


1

לטגן את תפוחי האדמה עם השמן .


2

להוסיף את השום והפלפל .


3

להוסיף את הרסק ומעט מים .


4

לסדר את הסירות .


5

לתבל .


6

להוסיף מים עד גובה התפוחי האדמה .


7

לבשל 5 דקות .


8

להוסיף מים עד לכיסוי הבשר .


9

לפזר כוזברה קצוצה .


10

להביא לרתיחה .


11

לבשל כחצי שעה .


12

להסיר מכסה ולבשל עד לצימצום נוזלים .


13

באהבה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים