סירות תפוחי אדמה במילוי בשר
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 22/11/2021 | 13:12
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
*סירות תפוחי אדמה במילוי בשר*
-
5 תפוחי אדמה חצויים ומרוקנים מתוכן
למילוי בשר
-
1 ק"ג בשר טחון
-
1 בצל גדול קצוץ דק
-
4 שיני שום כתוש
-
1 ביצה
-
3 כפות פירורי לחם
-
צרור כוזברה קצוצה
-
½ כף תבלין לקציצות
-
½ כף פפריקה מתוקה
-
¼ כפית כורכום
-
¼ כפית פלפל שחור
-
½ כף אבקת מרק
-
1 כפית מלח
-
לערבב הכל יחד
-
*לרוטב*
-
שאריות תפוחי האדמה
-
מים לכיסוי הקציצות
-
½-1 כפות רסק
-
כוזברה קצוצה
-
1 פלפל חריף ירוק
-
5 שיני שום פרוס
-
¼ כוס שמן
-
½ כף תבלין לקציצות
-
מעט אבקת מרק
-
כורכום
-
פלפל שחור
-
מלח
אופן הכנה
-
לטגן את תפוחי האדמה עם השמן
-
להוסיף את השום והפלפל
-
להוסיף את הרסק ומעט מים
-
לסדר את הסירות
-
לתבל
-
להוסיף מים עד גובה התפוחי האדמה
-
לבשל 5 דקות
-
להוסיף מים עד לכיסוי הבשר
-
לפזר כוזברה קצוצה
-
להביא לרתיחה
-
לבשל כחצי שעה
-
להסיר מכסה ולבשל עד לצימצום נוזלים
-
באהבה נועם זיגדון 💞