לןגן

סירות תפוחי אדמה במילוי בשר

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 22/11/2021 | 13:12
סירות תפוחי אדמה במילוי בשר

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי בשר

אופן הכנה

  1. לטגן את תפוחי האדמה עם השמן

  2. להוסיף את השום והפלפל

  3. להוסיף את הרסק ומעט מים

  4. לסדר את הסירות

  5. לתבל

  6. להוסיף מים עד גובה התפוחי האדמה

  7. לבשל 5 דקות

  8. להוסיף מים עד לכיסוי הבשר

  9. לפזר כוזברה קצוצה

  10. להביא לרתיחה

  11. לבשל כחצי שעה

  12. להסיר מכסה ולבשל עד לצימצום נוזלים

  13. באהבה נועם זיגדון 💞