אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

821
צפיות

קפיץ חציל ממולא בבשר ברוטב

המתכון של
קפיץ חציל ממולא בבשר ברוטב

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • *קפיץ חציל*
  • 2 חצילים צרים וארוכים
  • מלח
  • 2 שיפודים עבים לחיתוך
  • לחצות את החציל לאורך
  • להניח שיפודים בצדדים (רצוים עבים) לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ לכל האורך
  • לפזר מלח
  • כל 6 פסים להפריד
  • לפתוח את החריצים ולמלא בתערובת הבשר
  • *לתערובת הבשר*
  • 1/2 ק"ג בשר טחון
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • פיטרוזליה קצוצה דק
  • פלפל שחור מלח
  • *לרוטב*
  • 2 בצלים חצויים ופרוסים
  • 1 סלסלת פיטריות חתוכות
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • אבקת מרק פיטריות
  • תבלין לקציצות
  • פלפל שחור
  • מים
  • מלח
  • שמן
אופן ההכנה
  • 1

    להשחים את הבצל עם שמן להוסיף את הפיטריות להוסיף כוס 1 של מים ותבלינים ולבשל על אש נמוכה .


  • 2

    לסדר את החצילים לכסות את הסיר ולבשל עשר דקות עד להתייצבות .


  • 3

    להוסיף מים עד גובה החציל .


  • 4

    לבשל על אש גבוהה עד לצימצום נוזלים .


  • 5

    מומלץ להגיש עם פירה.


  • 6

    בהצלחה נועם זיגדון 💞.


1

להשחים את הבצל עם שמן להוסיף את הפיטריות להוסיף כוס 1 של מים ותבלינים ולבשל על אש נמוכה .


2

לסדר את החצילים לכסות את הסיר ולבשל עשר דקות עד להתייצבות .


3

להוסיף מים עד גובה החציל .


4

לבשל על אש גבוהה עד לצימצום נוזלים .


5

מומלץ להגיש עם פירה.


6

בהצלחה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים