קפיץ חציל ממולא בבשר ברוטב
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 23/03/2021 | 20:47
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
*קפיץ חציל*
-
2 חצילים צרים וארוכים
-
מלח
-
2 שיפודים עבים לחיתוך
-
לחצות את החציל לאורך
-
להניח שיפודים בצדדים (רצוים עבים) לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ לכל האורך
-
לפזר מלח
-
כל 6 פסים להפריד
-
לפתוח את החריצים ולמלא בתערובת הבשר
-
*לתערובת הבשר*
-
1/2 ק"ג בשר טחון
-
2 בצלים קצוצים דק
-
פיטרוזליה קצוצה דק
-
פלפל שחור מלח
-
*לרוטב*
-
2 בצלים חצויים ופרוסים
-
1 סלסלת פיטריות חתוכות
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
אבקת מרק פיטריות
-
תבלין לקציצות
-
פלפל שחור
-
מים
-
מלח
-
שמן
אופן הכנה
-
להשחים את הבצל עם שמן להוסיף את הפיטריות להוסיף כוס 1 של מים ותבלינים ולבשל על אש נמוכה
-
לסדר את החצילים לכסות את הסיר ולבשל עשר דקות עד להתייצבות
-
להוסיף מים עד גובה החציל
-
לבשל על אש גבוהה עד לצימצום נוזלים
-
מומלץ להגיש עם פירה
-
בהצלחה נועם זיגדון 💞