לןגן

קפיץ חציל ממולא בבשר ברוטב

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 23/03/2021 | 20:47
קפיץ חציל ממולא בבשר ברוטב

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשחים את הבצל עם שמן להוסיף את הפיטריות להוסיף כוס 1 של מים ותבלינים ולבשל על אש נמוכה

  2. לסדר את החצילים לכסות את הסיר ולבשל עשר דקות עד להתייצבות

  3. להוסיף מים עד גובה החציל

  4. לבשל על אש גבוהה עד לצימצום נוזלים

  5. מומלץ להגיש עם פירה

  6. בהצלחה נועם זיגדון 💞