- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
נתח פילה בקר טרי (אני קניתי 1 ק''ג)
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
לערבב דבש, חרדל, פלפל ופפריקה ולעסות את הנתח מכל הכיוונים.
-
1
לעטוף בניילון נצמד ולמקרר ל-24 שעות או יותר.
-
2
להוציא כ-40 דק' לפני ההכנה כדי שהנתח יהיה בטמפ' החדר.
-
3
לחמם בזמן הזה תנור ל-230 מעלות.
-
4
להניח את הנתח על הרשת (לשים מתחת תבנית עם נייר אפייה שתספוג את הנוזלים) לכ-7 דק'.
-
5
להוריד ל-180 מעלות לכ-20 דק' לקבלת מידת מדיום (15 שעה לרייר).
-
6
להוציא, לתת לו לנוח 10-15 דק' ולפרוס.
-
7
בתאבון!.
0
לערבב דבש, חרדל, פלפל ופפריקה ולעסות את הנתח מכל הכיוונים.
1
לעטוף בניילון נצמד ולמקרר ל-24 שעות או יותר.
2
להוציא כ-40 דק' לפני ההכנה כדי שהנתח יהיה בטמפ' החדר.
3
לחמם בזמן הזה תנור ל-230 מעלות.
4
להניח את הנתח על הרשת (לשים מתחת תבנית עם נייר אפייה שתספוג את הנוזלים) לכ-7 דק'.
5
להוריד ל-180 מעלות לכ-20 דק' לקבלת מידת מדיום (15 שעה לרייר).
6
להוציא, לתת לו לנוח 10-15 דק' ולפרוס.
7
בתאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים