- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
10 גבעולי מנגולד מנוקים מסיבים
-
-
-
לציפוי
-
קערה עם קמח לקימוח המפרום
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
ההכנה:.
-
2
לשים את המרכיבים בקערה לערבב לעיסה אחידה ..
-
3
למלא בשר על גבעול מנגולד ולהצמיד מעל עוד חתיכת גבעול.
-
4
לקמח את המפרום.
-
5
לטבול בביצה מתובלת ולטגן משני צדדים..
-
6
להניח את המפרום המטוגן בסיר על מצע .
-
7
מ...
-
8
2 תפוחי אדמה פרוסים, בצל וסלרי קצוצים...
-
9
הרוטב:.
-
10
במחבת עם שמן חם.
-
11
להוסיף כף גדושה רסק עגבניות, כפית פפריקה ומלח לפי הטעם..לטגן ולהוסיף בהדרגה.
-
12
1 כוס מים שיפתח את רסק העגבניות...
-
13
לשפוך את הרוטב מעל המפרום שבסיר...
-
14
להוסיף עוד 2 כוסות מים, לנענע את הסיר בתנועה סיבובית כדי לערבב את הרוטב עם המים..
-
15
לכסות אתמהסיר.
-
16
ולבשל על אש נמוכה.
-
17
עוד כ- 30 דקות...
-
18
להגיש חם עם לימון.
-
19
או על מצע קוסקוס/ אורז.
1
ההכנה:.
2
לשים את המרכיבים בקערה לערבב לעיסה אחידה ..
3
למלא בשר על גבעול מנגולד ולהצמיד מעל עוד חתיכת גבעול.
4
לקמח את המפרום.
5
לטבול בביצה מתובלת ולטגן משני צדדים..
6
להניח את המפרום המטוגן בסיר על מצע .
7
מ...
8
2 תפוחי אדמה פרוסים, בצל וסלרי קצוצים...
9
הרוטב:.
10
במחבת עם שמן חם.
11
להוסיף כף גדושה רסק עגבניות, כפית פפריקה ומלח לפי הטעם..לטגן ולהוסיף בהדרגה.
12
1 כוס מים שיפתח את רסק העגבניות...
13
לשפוך את הרוטב מעל המפרום שבסיר...
14
להוסיף עוד 2 כוסות מים, לנענע את הסיר בתנועה סיבובית כדי לערבב את הרוטב עם המים..
15
לכסות אתמהסיר.
16
ולבשל על אש נמוכה.
17
עוד כ- 30 דקות...
18
להגיש חם עם לימון.
19
או על מצע קוסקוס/ אורז.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים