לןגן

מפרום בגבעולי מנגולד

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 22/02/2021 | 08:00
מפרום בגבעולי מנגולד

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לעיסת הבשר

לציפוי

אופן הכנה

  1. ההכנה:

  2. לשים את המרכיבים בקערה לערבב לעיסה אחידה .

  3. למלא בשר על גבעול מנגולד ולהצמיד מעל עוד חתיכת גבעול

  4. לקמח את המפרום

  5. לטבול בביצה מתובלת ולטגן משני צדדים.

  6. להניח את המפרום המטוגן בסיר על מצע

  7. מ..

  8. 2 תפוחי אדמה פרוסים, בצל וסלרי קצוצים..

  9. הרוטב:

  10. במחבת עם שמן חם

  11. להוסיף כף גדושה רסק עגבניות, כפית פפריקה ומלח לפי הטעם..לטגן ולהוסיף בהדרגה

  12. 1 כוס מים שיפתח את רסק העגבניות..

  13. לשפוך את הרוטב מעל המפרום שבסיר..

  14. להוסיף עוד 2 כוסות מים, לנענע את הסיר בתנועה סיבובית כדי לערבב את הרוטב עם המים.

  15. לכסות אתמהסיר

  16. ולבשל על אש נמוכה

  17. עוד כ- 30 דקות..

  18. להגיש חם עם לימון

  19. או על מצע קוסקוס/ אורז