קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
ההכנה:
לשים את המרכיבים בקערה לערבב לעיסה אחידה .
למלא בשר על גבעול מנגולד ולהצמיד מעל עוד חתיכת גבעול
לקמח את המפרום
לטבול בביצה מתובלת ולטגן משני צדדים.
להניח את המפרום המטוגן בסיר על מצע
מ..
2 תפוחי אדמה פרוסים, בצל וסלרי קצוצים..
הרוטב:
במחבת עם שמן חם
להוסיף כף גדושה רסק עגבניות, כפית פפריקה ומלח לפי הטעם..לטגן ולהוסיף בהדרגה
1 כוס מים שיפתח את רסק העגבניות..
לשפוך את הרוטב מעל המפרום שבסיר..
להוסיף עוד 2 כוסות מים, לנענע את הסיר בתנועה סיבובית כדי לערבב את הרוטב עם המים.
לכסות אתמהסיר
ולבשל על אש נמוכה
עוד כ- 30 דקות..
להגיש חם עם לימון
או על מצע קוסקוס/ אורז