אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

3,650
צפיות

בשר אסאדו עם ערמונים

המתכון של
בשר אסאדו עם ערמונים

ערמונים תוספת אהובה עלינו בכל מאכל, מתוק, מלוח, מאפה או תבשיל.

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו וחצי אסאדו טרי
  • 2 עצמות מח
  • 3 בצלים קצוצים
  • 5 שקיות של ערמונים בואקום
  • 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ
  • כף כמון
  • כפית בהרט
  • כפית כורכום
  • מלח
  • כף וחצי סילאן
  • כפית פלפל שחור
  • מעט שמן זית
אופן ההכנה
  • 0

    מטגנים את הבצל עד לשקיפות , מוסיפים את התבלינים חוץ מהמלח. .


  • 1

    מכניסים את הבשר ומטגנים מכל צידיו, מוסיפים סילאן מכסים במים ומביאים לרתיחה. .


  • 2

    כשרותח מוסיפים פנימה את הערמונים מתבלים במלח ומבשלים כשעה על הכיריים על להבה נמוכה. .


  • 3

    מעבירים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל 3 שעות לפחות או 100 מעלות כשש שעות . בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי..


0

מטגנים את הבצל עד לשקיפות , מוסיפים את התבלינים חוץ מהמלח. .


1

מכניסים את הבשר ומטגנים מכל צידיו, מוסיפים סילאן מכסים במים ומביאים לרתיחה. .


2

כשרותח מוסיפים פנימה את הערמונים מתבלים במלח ומבשלים כשעה על הכיריים על להבה נמוכה. .


3

מעבירים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל 3 שעות לפחות או 100 מעלות כשש שעות . בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים