לןגן

בשר אסאדו עם ערמונים

מאת: מדי רואקי, פורסם: 18/12/2020 | 15:10
בשר אסאדו עם ערמונים

תקציר המתכון: ערמונים תוספת אהובה עלינו בכל מאכל, מתוק, מלוח, מאפה או תבשיל.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל עד לשקיפות , מוסיפים את התבלינים חוץ מהמלח.

  2. מכניסים את הבשר ומטגנים מכל צידיו, מוסיפים סילאן מכסים במים ומביאים לרתיחה.

  3. כשרותח מוסיפים פנימה את הערמונים מתבלים במלח ומבשלים כשעה על הכיריים על להבה נמוכה.

  4. מעבירים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל 3 שעות לפחות או 100 מעלות כשש שעות . בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.