אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

355
צפיות

ממולאים(עגבניות ועלי גפן)

המתכון של
ממולאים(עגבניות  ועלי גפן)

יאמי

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 5 עגבניות נקיות מבפנים
  • את החלק הפנימי של העגבניות.
  • מסננים את הנוזל
  • ומה שנשאר להוסיף לקערת הבשר
  • חצי ק'ג בשר טחון
  • חופן עלי נענע קצוצים
  • 2 כוסות אורז שטוף ומסונן
  • כף שטוחה מלח
  • כף פפריקה מתוקה בשמן
  • חצי כף תבלין"ראס אל חנות"
  • 2 כפות שמן
  • לערבב היטב
  • למלא את העגבניות
  • ולסדר בסיר
אופן ההכנה
  • 0

    את העלים שוטפים ופותחים אותם אחד אחד.


  • 1

    מסדרים עלה.


  • 2

    לוקחים ממלית הבשר.


  • 3

    מסדרים בחלק העליון.


  • 4

    של העלה.


  • 5

    מקפלים מ2 הצדדים.


  • 6

    ואז מגלגלים כרולדה.


  • 7

    ומסדרים בסיר.


  • 8

    ממלאים עלים כמה .


  • 9

    שיוצא מהמלית.


  • 10

    ומסדרים בסיר.


  • 11

    מסדרים עלים מעל .


  • 12

    פורסים לימון.


  • 13

    ומסדרים מעל העלים.


  • 14

    בקערה שמים.


  • 15

    5 כוסות מים .


  • 16

    רבע כף מלח.


  • 17

    ר ע כף פלפל שחור.


  • 18

    מערבבים ושופכים לסיר.


  • 19

    שמים צלחת .


  • 20

    למנוע מהממולאים להתרומם בבישול.


  • 21

    מגיעים לרתיחה.


  • 22

    מנמיכים את הגז.


  • 23

    ומבשלים כשעה.


  • 24

    הסיר נכנס לפלטה.


  • 25

    לבישול איטי.


0

את העלים שוטפים ופותחים אותם אחד אחד.


1

מסדרים עלה.


2

לוקחים ממלית הבשר.


3

מסדרים בחלק העליון.


4

של העלה.


5

מקפלים מ2 הצדדים.


6

ואז מגלגלים כרולדה.


7

ומסדרים בסיר.


8

ממלאים עלים כמה .


9

שיוצא מהמלית.


10

ומסדרים בסיר.


11

מסדרים עלים מעל .


12

פורסים לימון.


13

ומסדרים מעל העלים.


14

בקערה שמים.


15

5 כוסות מים .


16

רבע כף מלח.


17

ר ע כף פלפל שחור.


18

מערבבים ושופכים לסיר.


19

שמים צלחת .


20

למנוע מהממולאים להתרומם בבישול.


21

מגיעים לרתיחה.


22

מנמיכים את הגז.


23

ומבשלים כשעה.


24

הסיר נכנס לפלטה.


25

לבישול איטי.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים