לןגן

ממולאים(עגבניות ועלי גפן)

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/12/2020 | 09:40
ממולאים(עגבניות  ועלי גפן)

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את העלים שוטפים ופותחים אותם אחד אחד

  2. מסדרים עלה

  3. לוקחים ממלית הבשר

  4. מסדרים בחלק העליון

  5. של העלה

  6. מקפלים מ2 הצדדים

  7. ואז מגלגלים כרולדה

  8. ומסדרים בסיר

  9. ממלאים עלים כמה

  10. שיוצא מהמלית

  11. ומסדרים בסיר

  12. מסדרים עלים מעל

  13. פורסים לימון

  14. ומסדרים מעל העלים

  15. בקערה שמים

  16. 5 כוסות מים

  17. רבע כף מלח

  18. ר ע כף פלפל שחור

  19. מערבבים ושופכים לסיר

  20. שמים צלחת

  21. למנוע מהממולאים להתרומם בבישול

  22. מגיעים לרתיחה

  23. מנמיכים את הגז

  24. ומבשלים כשעה

  25. הסיר נכנס לפלטה

  26. לבישול איטי