אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

725
צפיות

בשר צלי עם לימון

המתכון של
בשר צלי עם לימון

פיקנטי טעים וקוצר מחמאות

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בשר מספר 5
  • ליפרוש וליסגור עם מעט שמן לטגן קלות
  • שתי גמבות פרושות
  • שלוש פילפל אדום יבש
  • 7/8 שיני שום
  • לימון כבוש כמה חצאים
  • צל׳י חריף/ מתוק כף
  • כף פפריקה
  • כף קמון
  • מלח
  • 1/4 כוס שמן
  • כוס מים
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את השום קלות תוך כדי להוסיף את הפילפל והגמבה והתבלינים.


  • 2

    והלימון להוסיף את פרושות הבשר .


  • 3

    ולהוסיף מים לבשל על אש גבוה.


  • 4

    עשר דקות ולהנמיך להבה לבשל שעה .


  • 5

    וחצי אם יש צורך אז יותר בודקים שהבשר רך מספיק והנוזלים היצטמצמו.


  • 6

    ובתאבון.


1

לטגן את השום קלות תוך כדי להוסיף את הפילפל והגמבה והתבלינים.


2

והלימון להוסיף את פרושות הבשר .


3

ולהוסיף מים לבשל על אש גבוה.


4

עשר דקות ולהנמיך להבה לבשל שעה .


5

וחצי אם יש צורך אז יותר בודקים שהבשר רך מספיק והנוזלים היצטמצמו.


6

ובתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים