אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,739
צפיות

פאלדה ממולאת

המתכון של
פאלדה ממולאת

טעמים של ילדות עם שדרוג קליל

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בשר פאלדה
  • אורז עגול
  • פטריות
  • בצל
  • 4 שיני שום
  • כמה עלי טימין
  • מלח ופלפל אנגלי
  • כפית סילאן
  • חוט שמשון ומחט ענקית
  • סויה
  • טריאקי
  • שמן זית
אופן ההכנה
  • 0

    להזהיב הבצל .


  • 1

    לטגן הפטריות עד שיצאו מהן המים .


  • 2

    לבשל כוס אורז עגול לחתי בישול - שלא יתרכך עד הסוף.


  • 3

    שיני שום לחתוך חתיכות גסות .


  • 4

    למלא בקערה האורז שבישלנו חצי, הבצל שהזהבנו, הפטריות, השום הטרי חתוך גס, כמה עלי טימין מלח פלפל וכפית סילאן ולערבב ולטעום לשפר טעמים .


  • 5

    לתפור את הפאלדה עד החצי שיווצר כיס.


  • 6

    למלא את הפאלדה בתערובת אורז ואז להמשיך לתפור אותה עד הסוף - חשוב שהתפירה תהיה צפופה..


  • 7

    להכין בצלוחית קטנה מעט שמן זית, סויה ואריאקי - לערבב טוב..


  • 8

    למרוח עם הפאלדה מכל הכוונים את המישרה שהכנו ואז לשים אותה על רוסטר על הגז לצלייה וסגירה קלה מכל הצדדים..


  • 9

    לאחר מכן לשים את יתרת המשרה ברוסטר ולמלא בעוד חצי כוס עד כוס מים חמים.


  • 10

    לעטוף בנייר אפייה (חשוב נייר אפייה ולא נייר כסף - זה אפקט יותר טוב לבישול ארוך) לסגור המכסה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות..


  • 11

    אחרי חצי שעה להנמיך את החום בתנור ל 110 ולהשאיר לעוד שעה וחצי שעתיים לפחות..


  • 12

    אפשר ומומלץ מידי פעם להוציא מהתנור - להרטיב את הבשר מלעלה ברוטב להחזיר לתנור. .


  • 13

    בתאבוןןןן.


0

להזהיב הבצל .


1

לטגן הפטריות עד שיצאו מהן המים .


2

לבשל כוס אורז עגול לחתי בישול - שלא יתרכך עד הסוף.


3

שיני שום לחתוך חתיכות גסות .


4

למלא בקערה האורז שבישלנו חצי, הבצל שהזהבנו, הפטריות, השום הטרי חתוך גס, כמה עלי טימין מלח פלפל וכפית סילאן ולערבב ולטעום לשפר טעמים .


5

לתפור את הפאלדה עד החצי שיווצר כיס.


6

למלא את הפאלדה בתערובת אורז ואז להמשיך לתפור אותה עד הסוף - חשוב שהתפירה תהיה צפופה..


7

להכין בצלוחית קטנה מעט שמן זית, סויה ואריאקי - לערבב טוב..


8

למרוח עם הפאלדה מכל הכוונים את המישרה שהכנו ואז לשים אותה על רוסטר על הגז לצלייה וסגירה קלה מכל הצדדים..


9

לאחר מכן לשים את יתרת המשרה ברוסטר ולמלא בעוד חצי כוס עד כוס מים חמים.


10

לעטוף בנייר אפייה (חשוב נייר אפייה ולא נייר כסף - זה אפקט יותר טוב לבישול ארוך) לסגור המכסה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות..


11

אחרי חצי שעה להנמיך את החום בתנור ל 110 ולהשאיר לעוד שעה וחצי שעתיים לפחות..


12

אפשר ומומלץ מידי פעם להוציא מהתנור - להרטיב את הבשר מלעלה ברוטב להחזיר לתנור. .


13

בתאבוןןןן.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים