אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

281
צפיות

קציצות בשר עם תפוחי אדמה ברוטב

המתכון של
קציצות בשר עם תפוחי אדמה ברוטב

יאמי

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 5/6 תפוח אדמה בינונים מקולפים וחתוכים
  • בצל מקוצץ
  • כמה עלי כוסברה ופטרוזליה קצוצים
  • 7/8 כפות פירורי לחם
  • 1ביצה
  • 5/6 עגבניות מרוסקות
  • מערבבים את הבצל הירוק מערבבים הכל חוץ מהעגבניות והתפוח אדמה
  • מכינים כדורים
  • בסיר מחממים שמן
  • ומטגנים את כל הקציצות
  • שמים בצלחת בצד
אופן ההכנה
  • 0

    באותו סיר מוסיפים את העגבניות.


  • 1

    ומטגנים 10 דקות.


  • 2

    מוסיפים פפריקה מתוקה וממשיכים עוד 5 דקות.


  • 3

    מוסיפים את התפוח אדמה.


  • 4

    ומבשלים כמה דקות.


  • 5

    ומוסיפים כוס מים.


  • 6

    מבשלים את התפוח אדמה 15 דקות.


  • 7

    מוסיפים את הקציצות.


  • 8

    נותנים רתיחה.


  • 9

    מוסיפים קצת כמון.מלח.


  • 10

    ואז מנמיכים ומבשלים.


  • 11

    כחצי שעה.


0

באותו סיר מוסיפים את העגבניות.


1

ומטגנים 10 דקות.


2

מוסיפים פפריקה מתוקה וממשיכים עוד 5 דקות.


3

מוסיפים את התפוח אדמה.


4

ומבשלים כמה דקות.


5

ומוסיפים כוס מים.


6

מבשלים את התפוח אדמה 15 דקות.


7

מוסיפים את הקציצות.


8

נותנים רתיחה.


9

מוסיפים קצת כמון.מלח.


10

ואז מנמיכים ומבשלים.


11

כחצי שעה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים