אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,655
צפיות

גולש בשר ברוטב אדום

המתכון של
גולש בשר ברוטב אדום

יאמי

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • חבילת בשר קוביות מוכנה
  • 5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • קופסת רסק עגבניות
  • כפית מלח
  • כף פפריקה מתוקה
  • חצי כפית פילפל שחור
  • חצי כפית כמון
  • 6 שיני שום קצוצים
אופן ההכנה
  • 0

    בסיר עם שמן.


  • 1

    מטגנים את הבצל עד הזהבה.


  • 2

    מוסיפים את קוביות הבשר לסגירה.


  • 3

    מוסיפים מים בגובה הבשר.


  • 4

    מתבלים בתבלינים וברסק עגבניות.


  • 5

    מרתיחים ומנימיכים לאש קטנה.


  • 6

    מבשלים כ30 שעה.


  • 7

    מוסיפים את התפוחי אדמה אדמה.


  • 8

    ומבשלים כ10 דקות נוספות.


  • 9

    על אש נמוכה עם מיכסה.


  • 10

    הסיר נכנס לתנור לכמה שעות.


0

בסיר עם שמן.


1

מטגנים את הבצל עד הזהבה.


2

מוסיפים את קוביות הבשר לסגירה.


3

מוסיפים מים בגובה הבשר.


4

מתבלים בתבלינים וברסק עגבניות.


5

מרתיחים ומנימיכים לאש קטנה.


6

מבשלים כ30 שעה.


7

מוסיפים את התפוחי אדמה אדמה.


8

ומבשלים כ10 דקות נוספות.


9

על אש נמוכה עם מיכסה.


10

הסיר נכנס לתנור לכמה שעות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים