אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,307
צפיות

צלי בשר ברוטב

המתכון של
צלי בשר ברוטב

צלי בשר ברוטב

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • להרתיח בשר מספר 5כשעתיים עד לריכוך עם בצל שלם, פלפל אנגלי, עלי דפנה, כורכום וענף סלרי.
  • לסנן מי הבישול ולשמור, נשתמש בו כציר בשר.
אופן ההכנה
  • 0

    רוטב: .


  • 1

    לטגן בצל עד להזהבה קלה, להוסיף פפריקה מתוקה וכורכום לערבב כדקה. .


  • 2

    כף סילאן, כף טריאקי, גמבה קצוצה, כף מרק עוף מהולה בכוס מים חמים, מלח פלפל שחור, צ'לי חריף יבש טיפה וכוס מציר הבשר. .


  • 3

    חצי שעה - שעה וחצי על אש בינונית. .


0

רוטב: .


1

לטגן בצל עד להזהבה קלה, להוסיף פפריקה מתוקה וכורכום לערבב כדקה. .


2

כף סילאן, כף טריאקי, גמבה קצוצה, כף מרק עוף מהולה בכוס מים חמים, מלח פלפל שחור, צ'לי חריף יבש טיפה וכוס מציר הבשר. .


3

חצי שעה - שעה וחצי על אש בינונית. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים