לןגן

צלי בשר ברוטב

מאת: אילת אליהו, פורסם: 01/10/2020 | 11:31
צלי בשר ברוטב

תקציר המתכון: צלי בשר ברוטב

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. רוטב:

  2. לטגן בצל עד להזהבה קלה, להוסיף פפריקה מתוקה וכורכום לערבב כדקה.

  3. כף סילאן, כף טריאקי, גמבה קצוצה, כף מרק עוף מהולה בכוס מים חמים, מלח פלפל שחור, צ'לי חריף יבש טיפה וכוס מציר הבשר.

  4. חצי שעה - שעה וחצי על אש בינונית.