- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
להרתיח בשר מספר 5כשעתיים עם בצל שלם, פלפל אנגלי, עלי דפנה(לשמור את ציר הבשר לבישול)
-
לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף כף גדושה פפריקה מתוקה בשמן, וכפית כורכום, לטגן כדקה,להוסיף את הבשר ולטגן קצת משני הצדדים,
-
להוסיף את ציר הבשר ששמרנו(מסונן) פלפל שחור גרוס, מלח, כף סילאן, שקית אבקת רוטב לצלי ועוד כוס מים, פטריות/ערמונים
-
חצי שעה בישול, 10 דקות אחרונות, כוסברה קצוצה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים