אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

619
צפיות

פרוסות בשר כתף עם ערמונים

המתכון של
פרוסות בשר כתף עם ערמונים

בשר עם ערמונים

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • להרתיח בשר מספר 5כשעתיים עם בצל שלם, פלפל אנגלי, עלי דפנה(לשמור את ציר הבשר לבישול)
  • לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף כף גדושה פפריקה מתוקה בשמן, וכפית כורכום, לטגן כדקה,להוסיף את הבשר ולטגן קצת משני הצדדים,
  • להוסיף את ציר הבשר ששמרנו(מסונן) פלפל שחור גרוס, מלח, כף סילאן, שקית אבקת רוטב לצלי ועוד כוס מים, פטריות/ערמונים
  • חצי שעה בישול, 10 דקות אחרונות, כוסברה קצוצה.
אופן ההכנה
  • 0

    .


0

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים