פרוסות בשר כתף עם ערמונים
מאת: אילת אליהו, פורסם: 29/09/2020 | 15:46
תקציר המתכון:
בשר עם ערמונים
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
להרתיח בשר מספר 5כשעתיים עם בצל שלם, פלפל אנגלי, עלי דפנה(לשמור את ציר הבשר לבישול)
-
לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף כף גדושה פפריקה מתוקה בשמן, וכפית כורכום, לטגן כדקה,להוסיף את הבשר ולטגן קצת משני הצדדים,
-
להוסיף את ציר הבשר ששמרנו(מסונן) פלפל שחור גרוס, מלח, כף סילאן, שקית אבקת רוטב לצלי ועוד כוס מים, פטריות/ערמונים
-
חצי שעה בישול, 10 דקות אחרונות, כוסברה קצוצה.
אופן הכנה
-