- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
קילו וחצי בשר אסאדו עם עצם
-
אפשר להוסיף חצאי תפוח אדמה
-
/גזרים קלופים/ חצאי בטטות.
-
-
אופן ההכנה
-
0
מרפדים בנייר כסף תבנית תנור ומעל שמים נייר אפייה.
-
1
שמים את הבשר ומסדרים את הירקות(פה לא הוספתי).
-
2
מתבלים במלח,פלפל שחור,כמון,פפריקה אדומה חריפה,מעסים היטב את הבשר..
-
3
שמים את הענף רוזמרין על הבשר.
-
4
מוסיפים כוס מים.
-
5
שמים מעל נייר אפייה,מעל אוטמים היטב בנייר כסף.
-
6
מכניסים לתנור על 180 ל3 וחצי שעות.
0
מרפדים בנייר כסף תבנית תנור ומעל שמים נייר אפייה.
1
שמים את הבשר ומסדרים את הירקות(פה לא הוספתי).
2
מתבלים במלח,פלפל שחור,כמון,פפריקה אדומה חריפה,מעסים היטב את הבשר..
3
שמים את הענף רוזמרין על הבשר.
4
מוסיפים כוס מים.
5
שמים מעל נייר אפייה,מעל אוטמים היטב בנייר כסף.
6
מכניסים לתנור על 180 ל3 וחצי שעות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים