- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
שני נתחי הודו נקבה (שוארמה ) בערך 780 גר
-
1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
-
-
-
-
רבע כפית תבלין פילדלפיה (לא חובה)
-
רבע כפית שום גבישי (לא חובה)
-
אופן ההכנה
-
1
1. לחמם תנור ל180°.
-
2
2.לערבב את כל החומרים . למרוח על הבשר. .
-
3
3. לטגן על מחבת פסים חמה מאוד 8 דקות בכל צד . .
-
4
4. להעביר לכלי שמתאים םתנור. לכסות טוב בנייר כסף . להכניס לתנור לחצי שעה ..
-
5
בתאבון♥️.
1
1. לחמם תנור ל180°.
2
2.לערבב את כל החומרים . למרוח על הבשר. .
3
3. לטגן על מחבת פסים חמה מאוד 8 דקות בכל צד . .
4
4. להעביר לכלי שמתאים םתנור. לכסות טוב בנייר כסף . להכניס לתנור לחצי שעה ..
5
בתאבון♥️.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים