לחתוך את הבשר לקוביות ולשים בסיר עם מים ולבשל שעה..
2
לאחר מכן לקחת מחבת ולטגן את הבשר שיסגר ולשים בצלחת.
3
לאחר מכן לקחת סיר ולטגן בצל עד לשקיפות ואז להוסיף את הגזר ולטגן מעט ואז להוסיף את הבשר היין והתבלינים ולנער את הסיר קלות להוסיף 2 כוסות מים והשקית צלי בקר ואת הפטריות והערמונים להרתיח ואז להנמיך ולבשל כשעה וחצי .עד שהבשר יתרכך..
4
בתיאבון🙂.
1
לחתוך את הבשר לקוביות ולשים בסיר עם מים ולבשל שעה..
2
לאחר מכן לקחת מחבת ולטגן את הבשר שיסגר ולשים בצלחת.
3
לאחר מכן לקחת סיר ולטגן בצל עד לשקיפות ואז להוסיף את הגזר ולטגן מעט ואז להוסיף את הבשר היין והתבלינים ולנער את הסיר קלות להוסיף 2 כוסות מים והשקית צלי בקר ואת הפטריות והערמונים להרתיח ואז להנמיך ולבשל כשעה וחצי .עד שהבשר יתרכך..