אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

526
צפיות

תבשיל בקר ופטריות

המתכון של
תבשיל בקר ופטריות

תבשיל מיוחד לימים מיוחדים

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 קילו בשר בקר ( כתף)
  • רבע כוס שמן
  • רבע כוס יין אדום
  • חצי כפית מלח
  • רבע כפית פלפל גרוס
  • 1 כפית כמון
  • 5 עלי דפנה
  • 1 שקית ערמונים
  • 1 גזר גדול מקולף ופרוס
  • 1 קופסת שימורים פטריות שלמות שחתכתי לפרוסות
  • כוסברה קצוצה
  • 1 שקית צלי בקר
  • 1 בצל גדול פרוס לטבעות
  • 1 כף שטוחה מרק בצל
  • 1 כף שטוחה מרק עוף
אופן ההכנה
  • 1

    לחתוך את הבשר לקוביות ולשים בסיר עם מים ולבשל שעה..


  • 2

    לאחר מכן לקחת מחבת ולטגן את הבשר שיסגר ולשים בצלחת.


  • 3

    לאחר מכן לקחת סיר ולטגן בצל עד לשקיפות ואז להוסיף את הגזר ולטגן מעט ואז להוסיף את הבשר היין והתבלינים ולנער את הסיר קלות להוסיף 2 כוסות מים והשקית צלי בקר ואת הפטריות והערמונים להרתיח ואז להנמיך ולבשל כשעה וחצי .עד שהבשר יתרכך..


  • 4

    בתיאבון🙂.


1

לחתוך את הבשר לקוביות ולשים בסיר עם מים ולבשל שעה..


2

לאחר מכן לקחת מחבת ולטגן את הבשר שיסגר ולשים בצלחת.


3

לאחר מכן לקחת סיר ולטגן בצל עד לשקיפות ואז להוסיף את הגזר ולטגן מעט ואז להוסיף את הבשר היין והתבלינים ולנער את הסיר קלות להוסיף 2 כוסות מים והשקית צלי בקר ואת הפטריות והערמונים להרתיח ואז להנמיך ולבשל כשעה וחצי .עד שהבשר יתרכך..


4

בתיאבון🙂.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים