לןגן

תבשיל בקר ופטריות

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 02/06/2020 | 10:47
תבשיל בקר ופטריות

תקציר המתכון: תבשיל מיוחד לימים מיוחדים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הבשר לקוביות ולשים בסיר עם מים ולבשל שעה.

  2. לאחר מכן לקחת מחבת ולטגן את הבשר שיסגר ולשים בצלחת

  3. לאחר מכן לקחת סיר ולטגן בצל עד לשקיפות ואז להוסיף את הגזר ולטגן מעט ואז להוסיף את הבשר היין והתבלינים ולנער את הסיר קלות להוסיף 2 כוסות מים והשקית צלי בקר ואת הפטריות והערמונים להרתיח ואז להנמיך ולבשל כשעה וחצי .עד שהבשר יתרכך.

  4. בתיאבון🙂