5 חוטי זעפרן מבית מימון מהול ב1/ 2 כוס מים רותחים...
כף מרק עוף
1 בצל מטוגן
אופן ההכנה
1
1/2 שקית אפונה קפואה.
2
2 חבילות סלרי רק גיבעולים ..
3
1 קילו בשר טחון .
4
תיבול לבשר.....
5
1 כף מלח.
6
1 תפוח אדמה מגורד.
7
1 בצל מטוגן.
8
ליקלוף את הגיבעולים של הסלרי ולחתוך אותם לחלקים שוים לשים בסיר 4 כפות שמן ולטגן בצל עד שקיפות להוסיף את האפונה והסלרי לערבב לתבל ולהוסיף 2 כוסות מים רותחים ,לבשל כ25 דקות ... להוסיף את המים עם הזעפרן ששמנו בכוס ... לטגן את הקציצות במעט שמן ונגיעה של כרכום ולהוסיף ישירות לסיר,, אפשר גם לא לטגן .. ולהמשיך לבשל לעוד 20 דקות עד גמר הנוזלים בהצלחה אורה...
1
1/2 שקית אפונה קפואה.
2
2 חבילות סלרי רק גיבעולים ..
3
1 קילו בשר טחון .
4
תיבול לבשר.....
5
1 כף מלח.
6
1 תפוח אדמה מגורד.
7
1 בצל מטוגן.
8
ליקלוף את הגיבעולים של הסלרי ולחתוך אותם לחלקים שוים לשים בסיר 4 כפות שמן ולטגן בצל עד שקיפות להוסיף את האפונה והסלרי לערבב לתבל ולהוסיף 2 כוסות מים רותחים ,לבשל כ25 דקות ... להוסיף את המים עם הזעפרן ששמנו בכוס ... לטגן את הקציצות במעט שמן ונגיעה של כרכום ולהוסיף ישירות לסיר,, אפשר גם לא לטגן .. ולהמשיך לבשל לעוד 20 דקות עד גמר הנוזלים בהצלחה אורה...