לןגן

סלרי אפונה וקציצות

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 26/03/2020 | 10:26
סלרי אפונה וקציצות

תקציר המתכון: מנה מבית אימי טעימה בטרוף

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1/2 שקית אפונה קפואה

  2. 2 חבילות סלרי רק גיבעולים .

  3. 1 קילו בשר טחון

  4. תיבול לבשר....

  5. 1 כף מלח

  6. 1 תפוח אדמה מגורד

  7. 1 בצל מטוגן

  8. ליקלוף את הגיבעולים של הסלרי ולחתוך אותם לחלקים שוים לשים בסיר 4 כפות שמן ולטגן בצל עד שקיפות להוסיף את האפונה והסלרי לערבב לתבל ולהוסיף 2 כוסות מים רותחים ,לבשל כ25 דקות ... להוסיף את המים עם הזעפרן ששמנו בכוס ... לטגן את הקציצות במעט שמן ונגיעה של כרכום ולהוסיף ישירות לסיר,, אפשר גם לא לטגן .. ולהמשיך לבשל לעוד 20 דקות עד גמר הנוזלים בהצלחה אורה..